TTC

No Comments Articol citit de 646 de curiosi.
Popularity: 12%

Red Streetcar in Toronto
   TTC = Toronto Transit Commision, adica mai pe romaneste, reteaua de transport public in comun.

   Toronto este un oras intins. Eu gasisem un job in graphic design, in zona Mississauga (cca 40km distanta de la blocul unde locuim), si pentru ca am fost chemat la interviu de 3 ori, facem cam 5-6h dus intors cu TTC-ul, asa ca o calatorie obisnuita dureaza mult.
   Soferii sunt draguti, intr-o zi am intrebat un sofer daca merge intr-o anumita directie, a zis ca nu, si a coborat si a oprit un bus care venea din sens opus pentru ca sa urcam noi. In bus este un sistem audio care anunta statia urmatoare plus un indicator cu leduri, insa sunt si rute pe care soferul anunta printr-un fel de statie ce statie urmeaza dar in general nu prea se intelege ce zice.

   Busul nu opreste in statii decat la cerere, adica trebe sa tragi de o sarma sau sa apesi un buton. Calatorii is vad fiecare de treaba lui, unul citeste, altul asculta muzica, unii chiar dorm (la inceput imi venea sa rad, dar dupa ceva vreme am inteles de ce dorm - datorita distantelor mari si obositoare…).
   In statiile de bus se sta la rand (inline), si nu numai in statiile de bus, ci oriunde e necesar.

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation