Thoughts on friday subway train

16 Comments Articol citit de 611 de curiosi.
Popularity: 64%

Venirea la presedintie a lui Obama, un presedinte de culoare, a fost prezisa in USA inca din anul alegerilor trecute, din 2004. A fost prezisa, culmea intr-un film de animatie, “The Polar Express” (2004). Controlorul trenului (cu vocea lui Tom Hanks) care ducea copii, ce nu credeau in Santa Claus, la Polul Nord, stanta pe fiecare bilet un cuvant. Fetitei, un copil afro-american, i-a fost stantat pe bilet “LEAD”, adica i-a fost predestinat ca va conduce, va fi lider. Sa fie o coincidenta sau se stia ceva de atunci? Sau poate doar s-a indus in constiinta oamenilor ca poate fi posibil ca presedintele Statelor Unite sa fie unul de culoare. Who knows? (Sa nu credeti ca m-am inspirat de pe web, stiu din desenele lui fiu-miu, el uitandu-se la Polar Express de doua ori pe zi - dimineata, la amiaza si seara :-)))

Polar express

O bruta cu fata asiatica de pe scaunul din fata mea asculta relaxat la castile mp3-playerului. Ma intreb ce poate asculta asta? Scrasnitul de oase rupte inregistrate din timpul meciurilor de kick-boxing? Ca doar Dido nu cred ca asculta. Ma gandesc cum a putut Timothy Ferriss sa rupa oasele unor indivizi ca astia?

Aveam Nikonul la mine si nu m-am putut abtine sa nu-mi testez noul remote. Am coborat in Lawrence, imbrancit de gandul unor poze noi pe peron. Am pus camera pe trepied si m-am apucat sa trag poze direct in statia de metrou. Nici nu apucasem bine sa fixez aparatul pe directia dorita ca ma si intreaba o doamna in gluma daca ajung pozele pe youtube. Dupa care a apucat-o un ras navalnic atata pe ea cat si pe sot. Eu am trecut de la disconfort la zambet si apoi ras in 2 secunde. Canadieni… S-a gasit totusi una (nu era canadianca sigur) sa ma determine sa-mi strang sculele si sa plec (altfel cine stie cate poze faceam) intrebandu-ma daca filmez oamenii din statia de metrou. I-am zis ca nu bineinteles si am plecat grabit uitandu-ma dupa camerele de supraveghere. Curios n-am vazut niciuna in zona unde imi instalasem “cortul”.

Toronto Lawrence Subway

Statia de bus. Am ajuns bineinteles exact dupa minutul trecut in orar pentru bus. In cele vreo 15 minute de asteptare pentru urmatorul bus am stat ca bolundul plictisindu-ma prin statie. Ora de varf si mare aglomeratie de elevi. Zgomotosi ca cei din Romania si la fel de rai. Se fugaresc, vorbesc tare, etc. Asa am realizat ca aici in Canada nu e nevoie sa vorbesti in soapta cu altul ca oricum nu te intelege nimeni ce zici, fiecare e cu limba lui. Langa mine se vorbea la un moment dat in rusa, probabil chineza, indiana, evreiasca si inca una probabil filipineza. Cine dracu sa le inteleaga. Pot astia sa te barfeasca, sa te spurce si sa te faca chior (port ochelari) de un milion de ori ca tot nu stii. Bleah!

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

16 Responses to “Thoughts on friday subway train”

 1. carina Says:

  Pot sa te intreb de ce titlul in engleza ?

  carinas last blog post..A Valentine with headaches

  Current score: 0
 2. Youtube » Blog Archive » Thoughts on friday subway train Says:

  [...] Un roman in Canada wrote an interesting post today on Thoughts on friday subway trainHere’s a quick excerptVenirea ca presedinte a lui Obama, un presedinte de culoare a fost prezisa in USA inca din anul alegerilor trecute, din 2004. A fost prezisa, culmea intr-un film de animatie, “The Polar Express” (2004). Controlorul trenului (cu vocea lui Tom Hanks) care ducea copii, ce nu credeau in Santa Claus, la Polul Nord, primea fiecare stantat pe bilet un cuvant. Fetitei, un copil afro-american, i-a fost stantat pe bilet “LEAD”, adica i-a fost predestinat ca va conduce, va fi lider. Sa fie o coincidenta sa [...]

  Current score: 0
 3. Flavius Terbea Says:

  Si in Toronto sunt multi chinezi (asiatici, de fapt, ca sa fim corecti politic)…ca in Vancouver nu-mi venea sa cred ce multi sunt?!
  Si toate ca toate dar sa nu se ia de ochelari…ca ne suparam, noi, astia, ochelaristii!

  Flavius Terbeas last blog post..Asa ceva nu exista!

  Current score: 0
 4. vic Says:

  Carina mi-a placut mai mult cum suna in en. In romana ar fi fost “Ganduri in metroul de vineri”. Hmm.
  Florin, chinezi si indieni sunt multi peste tot. Reprezinta de fapt populatiile cu cea mai mare crestere demografica, deci e de inteles.

  Current score: 0
 5. Detro Says:

  Te uiti cam mult la desene Vic…..

  Current score: 0
 6. vic Says:

  Uneori nu am de ales Detro :))

  Current score: 0
 7. d Says:

  interesant post !mi-ai dat idee sa scriu si eu un post despre cele 5 minute pana la servici!dar cred ca e prea scurt

  Current score: 0
 8. Aura Says:

  In fiecare intamplare e un semn… iar unele premonitii nu sunt deloc intamplatoare ;)

  Current score: 0
 9. Wheels Says:

  Care era destinatia? de erai asa visator? :)

  Wheelss last blog post..ZX7 [CHROME] by ZYOXX WHEELS

  Current score: 0
 10. vic Says:

  Am fost prin oras la facut poze si dupa ce am tras un frig ingrozitor m-am gandit sa iau metroul inapoi.

  Current score: 0
 11. spam comment Says:

  Faza cu LEAD e mortala. Loooool. “Polar Expres prezice viitorul. Intrati acum in tren pentru a afla ultimele predictii”.

  Comme on, si Iliescu a avut sloganul Schimbare, asta nu inseamna ca a fost vreun prezicator.

  Masini pentru femeis last blog post..Test pentru ora 9:45

  Current score: 0
 12. Riverside Says:

  fain, ar trebui sa faci un blog cu poze tematice de prin toronto :)

  Current score: 0
 13. vic Says:

  vine si blogul ala, vorbesc cu mesterul sa-l puna up zilele astea :P

  Current score: 0
 14. serban Says:

  foarte tare :)

  Current score: 0
 15. Florin Says:

  Peste tot sunt multe nationalitati, doar in Italia se face mare tam-tam ca romanii in sus si romanii in jos. Felicitari celor care au militat pentru faptul ca italienii nu ar trebui sa generalizeze, chiar daca, POATE, sunt mai multi infractori decat oameni cinstiti, acolo. Bila neagra pentru #$%@ de jurnalisti care mediatizeaza doar partile negative si nu prezinta si alte lucruri marete facute de romani in Italia.

  Florins last blog post..Fallout 3 - Broken Steel

  Current score: 0
 16. Kidu Says:

  Hai ma, ca devenim paranoici, e prea trasa de par ideea de ce a devenit Obama presedinte. Personal nu a putut nimeni sa ma convinga ca va iesi un negru la putere in USA :) Il apreciez pe Obama si l am urmarit, a castigat pe drept fiind MULT mai bun decat concurentul, dar nu am putut sa trec peste ideea ca va fi votat. Nu a trecut totusi PREA mult de cand erau sclavi.

  Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation