Rogers

No Comments Articol citit de 501 de curiosi.
Popularity: 8%

Toronto night photography

   Lumea nu e perfecta. Nu este asa cum credem noi, mai ales cei noi veniti din acea tara indepartata, de pe unele harti “inexistenta”, Romania.
   Canada are problemele ei. Una de mai mica importanta poate, este cea a internetului.
   Spre exemplu, in ultimul timp imi tot apare un banner pe jumatate de pagina cand deschid fereastra browserului de net, de la Rogers – operatorul meu de internet, care ma anunta obsedant ca ma apropii de limita celor 60GB oferiti lunar. N-am stiu niciodata ca este o limita sau daca a fost cu siguranta ca nu s-a spus de asta in oferta initiala…

   Rogers are probleme mari, asa cum scriam si pe alt blog, din multe puncte de vedere:
1. serviciul cu clientii – nesatisfacator.
De ce? Pentru ca: am stat la telefon cred intre 24-48h cu operatorii Rogers, in ultimele 6 luni, sunand pt informatii sau diverse probleme, in general nerezolvand mai nimic. Ei spuneau ca se rezolva solicitarea mea si pe urmatoarea factura apareau tot aceleasi probleme… Adica sa stau 2 zile (48h) la telefon si sa nu rezolv mai nimic e ceva, nu?
2. banda mica de upload.

Am in jur de 40-50KB/s. Pai am avut cred banda de upload mai mare in Romania, si la un pret mai rezonabil.
3. limita la download. In Romania nu aveam limita la download, si cum spuneam, Romania este ca si inexistenta pentru unii…
4. chestii imposibile…
Am ales optiunea ca plata sa se faca direct din contul VISA. Surpriza! Nu mi-a venit nicio factura acasa ca sa stiu din timp cat si pentru ce am de plata (am de la Rogers tot pachetul: internet, telefon fix si cablu TV) si nici posibilitatea sa schimb aceasta modalitate de plata la banca, adica trebuie sa sun la Rogers. In principiu eu ca si orice client Rogers am posibilitatea sa-mi operez astfel de schimbari direct in contul meu online. Si e o chestie de bun simt pana la urma ca dupa ce alesesem online modalitatea de plata direct din cont, sa pot sa revin la modul de plata initial tot online. In realitate pe site ei nu ofera posibilitatea sa poti reveni la modalitatea de plata initiala, adica ei trimit factura prin posta, tu o citesti si daca esti de acord cu suma de plata le trimiti postal un cec sau platesti la banca factura. Si eu care credeam ca pot face orice modificare la banca ca doar este contul meu bancar.

Thank you !
Your Rogers bill is paid by pre-authorized charge to your credit card. You don’t need to make any additional payments.

   Dincolo de toate aceste probleme, si inca altele, Rogers ramane inca una dintre putinele optiuni in materie de servicii internet. Asta din doua considerente: lipsa unui concurent cert si cele doua atuuri rezonabile: viteza superioara (in jur de 7000kb/s la download) si semnalul stabil.
   O sa revin in alt articol cu comparatii intre intre SUA si Canada in domeniul serviciilor de internet. Pana atunci, documentare…

Share This Post

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation