Proiectul Kensfi - The Help Desk Man

No Comments Articol citit de 331 de curiosi.
Popularity: 54%

   De ceva vreme am tot cochetat cu ideea de a scrie un blog cu informatii despre computere si moduri de imbunatatire a performantelor pc-ului personal, astfel incat sa aiba viteza mai mare decat cea a luminii… sau macar sa nu se mai taraie ca un melc codobelc :)

   Zilele trecute mi-am luat inima in dinti si am trecut la treaba astfel incat am drumul la noul blog. Se numeste KENSFI - The Help Desk Man si voi scrie pe el sfaturi de optimizare/utilizare a computerului, voi da informatii proaspete din lumea IT/gadgets, si voi vorbi despre noile descoperiri in tehnologie/stiinta si cate ceva despre wordpress/blogs.
   In mare parte articolele vor fi inspirate din succesele/esecurile mele cu calculatorul asa ca informatia va fi, zic eu, destul de interesanta si usor de inteles/aplicat pentru orice utilizator de pc.

   Nu aruncati cu pietre daca gasiti exprimari ciudate, engleza nu este limba mea natala dupa cum stiti… Scriu blogul in engleza ca un exercitiu pentru mine insumi si pentru ca site-ul va fi accesibil astfel pentru oricine stie o buche de engleza, de oriunde de pe glob. Daca aveti comentarii/intrebari/sugestii le puteti scrie si in romana ca nu ma deranjeaza.

   Va astept asadar pe kensfi, cu catelul, cu purcelul, cand va scartie pc-ul, cand incepeti sa injurati wodpressul sau pur si simplu cand vreti sa aflati ce a mai nascocit mintea umana in domeniul tehnologiei.

Share This Post

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation