Preturi case Toronto

5 Comments Articol citit de 1,113 de curiosi.
Popularity: 15%

Casa Toronto

   Vorbeam intr-o zi cu un prieten despre pretul caselor in Toronto iar altii din Romania m-au intrebat si ei cam cat costa o casa in Canada.

   Pretul caselor variaza mult de la o zona a altei a Canadei, putand cumpara cu cateva zeci de mii o casa departe in nordul Canadei, la cateva milioane de dolari in marile orase ca Toronto, Vancouver sau Montreal.
   Din ce am mai auzit si eu la altii, din discutii, ziare, TV, internet, in acest moment piata imobialiara e afectata si ea de recesiune.
   In anul 1998 a fost o mare cadere de pret la case. In acea perioada a fost o alta recesiune in Canada. Apoi a urmat un trend ascendent astfel incat in 2005 s-au vandut conform statisticilor 84.145 de proprietati, cel mai mare numar de proprietati vandute intr-un singur an, pretul mediu crescand cu 10% in Toronto, pretul mediu al unei case in 2005 fiind de $361.055. In 2007 s-au vandut mai mult de 93.000 de proprietati la un pret mediu de $376.000.
   Scria intr-un ziar ca din martie 1996 si pana in prezent pretul mediu a unei case in Toronto ca crescut cu cca. 90%, adica aproape s-a dublat.
   Un prieten mi-a zis ca o casa din fata blocului a fost vanduta recent cu $500.000, o casa cu nu mai mult de 3 dormitoare, garaj si mansarda si cu un spatiu foarte mic intre casa si strada.

   Pretul unei case in Toronto este variabil asadar, incepe pe la 200-300.000 si ajunge la cateva milioane de dolari canadieni.
   Ieri la tv la canalul dedicat special afacerilor imobiliare, casele prezentate, si cele cateva apartamente de vanzare erau cam toate peste 500 de mii de dolari, majoritatea situate fie in zona de nord Toronto, fie Downtown.
   Prognozele mai spun ca este posibila o scadere a preturilor la case datorita recesiunii cu pana la 10%.

Share This Post

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

5 Responses to “Preturi case Toronto”

 1. gad Says:

  ce stii despre taxele/impozitele din Canada?

  Current score: 0
 2. Anca Says:

  Spune-mi te rog despre preturile unui apartament cu 2 camere.Noi vrem sa ne
  incadram cam pana in 100.000.$. Am putea gasi la acest pret?

  Current score: 0
 3. vic Says:

  Din cate stiu cu 100k nu poti sa-ti iei apartament in Toronto. Dar dupa ce va gasiti job amandoi puteti face un imprumut bancar, si cu cei 100k de care deja dispuneti o sa va luati cu siguranta. Oricum nu cred ca este bine sa va aruncati din prima sa va cumparati apartament. Vedeti mai intai daca va place in Toronto / Canada…

  Current score: 0
 4. enter Says:

  Paper - house …. la pret de casa adevarata …

  Current score: 0
 5. anghel Says:

  da, casele sunt toate din placaj.

  Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation