O-zone si DJ Project pe radiourile canadiene

11 Comments Articol citit de 1,893 de curiosi.
Popularity: 17%

   Zilele trecute am avut placuta surpriza sa aud la Mix FM, unul dintre radiourile de aici din Toronto, O-Zone - Dragostea din tei si DJ Project - Suflet pierdut (parca). Mancam si obisnuit cu radioul sa mearga permanent nici nu am realizat ce difuzeaza in eter cei de la radio. A fost o mare si placuta surpriza sa aud cele doua piese ruland una dupa alta. :)
   Nu pot spune acum ca is mare fan O-Zone dar stiti cum e, uneori un cantec iti re-aduce multe amintiri in memorie. Dragostea din tei va apare foarte curand remixat de Rihanna si un rapper T.I. iar piesa va apare sub numele “Livin’ Your Life”.
   Ce sa mai zic? Din 2005 de cand au dat lovitura cu piesa Dragostea din tei se tin tare baietii mai ales ca albumul, ce contine melodia, a fost declarat cel mai vandut in Japonia castigand si 9 discuri de platina :)
   Va las sa va delectati cu o versiune animata a videoclipului facut de un japonez (sa mai zica cineva ca sufletul romanilor nu poate fi inteles si de altii…), gasita de mine intamplator pe YouTube.

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

11 Responses to “O-zone si DJ Project pe radiourile canadiene”

 1. gaby Says:

  Tare videoclipul! Noroc ca inteleg romana altfel mi-ar fi fost foarte greu sa inteleg ceva :))))))
  Maimutoii sunt de belea:))

  Current score: 0
 2. BlogGeorge Says:

  Dar melodia de la Dj Project era in engleza nu?

  BlogGeorges last blog post..Google Maps NU. Microsoft Maps DA.

  Current score: 1
 3. vic Says:

  Da, english! Sorry pt delay :) Oricum imi plac mai mult piesele lor in engleza decat in romana…

  Current score: 1
 4. Ndrey Says:

  Bine ca nu pun si Nicolae Guta :))

  Ndreys last blog post..Sinuciderea Planetei

  Current score: 0
 5. vic Says:

  Hehe, tocmai scriam undeva ca acusi ( pe 25 septembrie ) fac 1an fara manele. Fara masini cu maneaua la maxim si fara vecini “incinsi” de Gutza si alte maimutze :))
  Canada rules :)

  Current score: 0
 6. cristiana Says:

  am ascultat remixul la melodia \”dragostea din tei\” si se numeste \” live your life\” si e destul de reusit. eu am avut parte de o alta surpriza placuta in leg cu muzica romeasca. Pe un program de muzica din bulgaria \” city tv\” este difuzata constant morandi -angels si dj andi ft stella-fire . Melodia celor de la morandi a ajuns pana pe locul 2 in City TV BG Top 50 la ei. tare,. nu?

  Current score: 1
 7. vic Says:

  Da, cei de la Morandi is tari :)
  CityTV urmaream si eu cand eram in Romania ca il prindeam prin satelit. Un post super fain cu muzica foarte buna. Eram chiar impresionat cum pot face bulgarii un post de muzica mult mai tare decat MTV-ul.

  Current score: 0
 8. Magic Says:

  Stiu ca “O-Zone - Dragostea din tei” a facut inconjorul lumii, este cunoscuta de multe persoane. Imi aduc aminte ca intr`un timp imi dadea cineva linkuri de pe youtube, in care chinezii cantau melodia, era funny rau :) Se pare ca a ajuns si in vest.. o chestie buna

  Magics last blog post..Concurs PcNews - câştigă 10.000 $$

  Current score: 0
 9. vic Says:

  Da, is funny! Eu am vazut tot ceva pe youtube cu un neamt care canta de zor melodia, mai mult suna a germana decat a romana, iti dai seama :))

  Current score: 0
 10. Magic Says:

  tocmai de asta vorbeam si eu, iti dai seama un chinez cu castile pe urechi zbenguindu`se in fata webcamului cantând melodia… culmea culmelor :)

  Magics last blog post..Concurs PcNews - câştigă 10.000 $$

  Current score: 0
 11. Wheels Says:

  Fusion Chicago emit cateva melodii house made in RO destul de bune :)

  Wheelss last blog post..WP203B - Asanti Wheels

  Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation