Money back

No Comments Articol citit de 394 de curiosi.
Popularity: 10%

Nice street in Toronto

Un lucru interesant in Canada, si probabil prezent in multe tari, cu exceptia Romaniei (prietenii stiu de ce…), este posibilitatea de returnare a produsului cumparat. De regula poti returna un produs in termen de 30 zile iar uneori perioada poate ajunge si la 90 de zile.
De ce returneaza cumparatorii produsele cumparate?

In general nemultumirile sunt legate de calitatea lor. Dar nu numai. Este o expresie care pe mine ma amuza dar pe care o poti folosi cu succes in majoritatea cazurilor: “doesn’t fit”, adica pe romaneste: nu se potriveste. Adica poti lua sa spunem o jaluzea sau o piesa de mobilier si sa o returnezi spunand simplu “doesn’t fit”.

Eu am deja experienta in returnari. Am inceput in primele zile, returnand de 2 ori sursa de pc cumparata din The Source, un magazin de calculatoare si componente, un magazin bine cunoscut de altfel… Deci se intampla si la case mari… Prin primavara asta am returnat 2 perechi de pantofi sport, prima pereche pentru ca ma plictisisem dupa vreo 2 saptamani de ea, a 2-a pentru ca ma batea lateral. Ce imi place e ca vanzatorul nu pune intrebari sau daca intreaba e doar un fel de conversatie :).
Banii returnati in general ti-i pune vanzatorul direct pe card iar uneori iti da cash.

Share This Post

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation