Emigrarea in Canada dauneaza inimii

3 Comments Articol citit de 817 de curiosi.
Popularity: 79%

   Asta e concluzia la care au ajuns medicii canadieni dupa ce au observat probleme de sanatate la 460 de imigranti din Canada dintr-un total de 618 chinezi, europeni si sud asiatici testati. La acestia s-a detectat cresterea depunerilor pe vasele de sange (ateroscleroza), mai accentuata la cei care sunt de mai multi ani in Canada.

   Scott Lear, un medic kinesiologist la Simon Fraser University din Vancouver a declarat recent ca desi majoritatea emigrantilor ajung in Canada intr-o conditie buna a sanatatii, la scurt timp dupa landing ei acuza probleme de sanatate, cei mai multi dintre imigranti avand probleme cardiovasculare.

   Problemele cardiovasculare, in special ateroscleroza, sunt ceva normal cu inaintarea in varsta insa la imigranti depunerile pe vasele sanguine si atacurile cardiace sunt mult mai pronuntate.

   Speculatiile asupra cauzelor imbolnavirilor se invart asupra strasului provocat de venirea intr-o tara straina si provocarile pe care le intampina imigrantii in Canada, sau cel putin noii imigranti.

   Citeste in engleza NDTV si TheSpec

Share This Post

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

3 Responses to “Emigrarea in Canada dauneaza inimii”

 1. unblogger Says:

  Aceste probleme cardiovasculare cred ca is mai raspandite la romani decat la emigranti :))
  Nu stiu, poate au dreptate sau poate e o coincidenta absurda. Noi sa fim sanatosi :))

  unbloggers last blog post..Cele 3 minciuni supreme ale bloggerilor

  Current score: 0
 2. vic Says:

  Pe mine ma durea inima cand eram in Romania. Ma durea ca nu pot sa-mi iau o bucatica de pastrama cand eram tot o saliva.

  Current score: 0
 3. valeo Says:

  Pai aveti grija pe acolo, nu puneti la suflet necazurile… e clar ca procesul de emigrare are un consum nervos destul de mare dar voi ati depasit momentul. Serios acum, resimtiti oboseala sau anxietate sau s-a mai inseninat orizontul? Numai de bine! ;)

  Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation