Earl Bales Park

1 Comment Articol citit de 739 de curiosi.
Popularity: 9%

Telescaun partia de ski earl bales park

   Ieri am fost cu bicicleta intr-o plimbare de vis prin parcul Earl Bales (la sud de Sheppard Avenue). Spun de vis pentru ca m-am simtit foarte departe de oras, ratacind prin intortochetele poteci ale paduricii. Acest parc este o splendoare. Normal ca la prima vizita totul pare mai grandios dar acest parc este cu adevarat deosebit.
   In primul rand are partie de ski, iar iarna cu siguranta este extraordinar pentru cei care is indragostiti de sporturile pe zapada. Este si foarte usor sa schiezi pentru ca ai la dispozitie un teleschi. Iarna trecuta cum mai spuneam de altfel, au fost cred 1.5 metri de zapada ceea ce cu siguranta a facut peisajul din parc mai feeric si mai atractiv.
   Parcul mai are un amfiteatru cu 1500 de locuri (Barry Zukerman Amphitheatre), o zona de picnic si numeroase zone de joaca amenajate pentru copii, plus imensul cadru natural, cu aer curat si ozonat ca la munte.
   Daca e sa ma gandesc ce-mi place cel mai mult la Toronto, este cu siguranta explozia de verde: parcuri, iarba si copaci in jurul fiecarui bloc, casele cu gazon.

The rabit

   Era sa uit; eram prin padure si deodata pe carare ce credeti ca era? Un iepure! Il puteti vedea pe cararea din poza. Nu este primul animal salbatic vazut prin parcuri. Am mai intalnit: caprioare, ratoni, sconcsi; sotia mea a vazut intr-o zi niste animale de apa jucandu-se intr-un parau aproape de zona noastra, probabil vidre cu pui.

Strada la intrare parc

   Tot pedaland si oprindu-ma sa fac cateva cadre cu Nikonul meu D70s, la un moment dat a intrat in vorba cu mine o doamna pe la 50-60 ani, originara din Croatia, venita in Canada in 1968 care mi-a povestit ca in perioada cand a ajuns aici, era multa padure iar orasul izolat si mic.
   Asadar parcurile care exista acum in Toronto sunt doar o mica parte a padurilor care au fost candva aici.

Share This Post

Articole recomandate

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

One Response to “Earl Bales Park”

  1. K Says:

    what a beautiful park! nu am fost acolo niciodata.

    Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation