Ducu Bertzi si Nicu Alifantis vor canta in Toronto

3 Comments Articol citit de 347 de curiosi.
Popularity: 65%

   In aceasta toamna canadiana, friguroasa si umeda, Ducu Bertzi si Nicu Alifantis vin cu chitara in Canada sa incalzeasca sufletele noastre de romani, plecati la 8000 de km de acasa.

   Ei vor concerta in doua locatii. Prima escala va fi in Kitchener pe data de 29 noiembrie, ora 18, la King Street Theatre Centre din downtown, un teatru recent renovat si primitor, mereu vizitat de spectatorii insetati de frumos. In Toronto, Ducu Bertzi si Nici Alifantis vor concerta duminica 30 noiembrie, la ora 17:00, la Toronto Centre for the Arts, adresa exacta fiind: 5040 Yonge Street, in apropierea intersectiei Sheppard cu Yonge. In aceeasi locatie s-a desfasurat in iulie, primul spectacol Spirit of Romania, acest concert fiind al 2-lea din sirul de evenimente care vor continua aici in aceeasi atmosfera de buna dispozitie.

   Iubitorii de muzica folk pot cumpara bilete pentru spectacolul din Kitchener la Casa de Bilete a teatrului. Adresa: 36 King Street West, Kitchener, Ontario N2G 1A3. Box Office: 519-571-0928.
Cei care vor sa participe la concertul din Toronto pot cumpara bilete la Ticketmaster , precum si la Casa de Bilete a Centrului. Tel: 416-872-1111.

   Daca doriti sa cumparati biletele online, intrati pe website-ul ziarului Acasa si puteti plati biletele prin sistemul Pay Pal. Biletele le veti primi prin posta in termen de 10 zile.

   Detalii mai multe gasiti pe website-ul ziarului romanesc din Toronto - Acasa.

Share This Post

Articole recomandate

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

3 Responses to “Ducu Bertzi si Nicu Alifantis vor canta in Toronto”

 1. Jocuri de copii Says:

  Romanii din strainatate apreciaza mai mult muzica cu adevarat romaneasca decat cei de acasa si ma bucur ca valorile muzicale nu uita de voi si vin sa va bucure.

  Current score: 0
 2. vic Says:

  Da, cel putin pentru mine muzica lui Bertzi este un adevarat deliciu. Nici Alifantis nu e mai prejos. Sper sa ajung la concert, macar aici in Canada, ca in Romania ajungeam foarte greu.

  Current score: 0
 3. vlad gidea Says:

  Frumos, poate mai multe formatii se vor gandi pe viitor la asemenea concerte, pentru publicul roman situat “abroad”

  vlad gideas last blog post..Wordpress 2.7 Beta 3

  Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation