Despre comert

No Comments Articol citit de 764 de curiosi.
Popularity: 11%

Toronto Downtown pictures

   Cand iesi la cumparaturi tre sa fii foarte atent, vanzatorii profita de faptul ca sunt multi nou veniti care nu stiu moneda, limba, etc. Acum vreo 2 zile un prieten de bloc care are masina si cu care am iesit sa fac cumparaturi la un shop aproape de bloc, a observat acasa citind bonul de casa ca tipa de la casa de marcat l-a incarcat cu un bax de cola in plus.

   Intr-o seara, dupa ce am platit la o casa de marcat, am primit cu $10 mai putin, casiera disparuse, a revenit dupa 5 min si bineinteles ca nu a recunoscut ca mi-a dat mai putin. I-am zis sa verifice pe camera de supraveghere montata deasupra casei, a venit seful ei, a numarat banii din casa, si bineinteles ca observand diferenta si-a cerut scuze si ne-a dat restul de $10.
   La vreo 2 sapt dupa ce am ajuns in canada, am inceput sa-mi caut carcasa pentru pc, si am fost la shop sa-mi cumpar sursa. Abia a 3-a sursa a functionat, deci am schimbat 3 surse ca sa corespunda in sfarsit… prima nu pornea pur si simplu, a 2-a nu corespundea ce era scris pe cutie cu continutul.

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation