David Popescu - romanul ce oripileaza Canada

Articol citit de 113 de curiosi.
Popularity: 84%
No Gravatar

   Is multi nebuni pe lumea asta. Nu am pretentia ca romanii ar face exceptie. Acum o saptamana in urma, un roman de-al nostru, David Popescu a oripilat Canada spunand intr-un discurs public la o scoala dintr-un orasel din provincia Ontario, ca homosexualii ar trebui executati, aceasta fiindu-i discursul in calitate de candidat la alegerile federale din Canada.

“Midway through the campaign Popescu publicly espoused the execution of gay people, prompting a police investigation into a possible hate crime. Other candidates vowed to boycott any subsequent debate where the fringe candidate was allowed to participate, resulting in his virtual disappearance for the remainder of the campaign.”
The Sudbury Star

My whole reason for running is the Bible and the Bible couldn’t be more clear on that point.” declara Popescu pentru ziarele canadiene.

   Nu prea mai sunt multe de zis. Te-ai astepta ca romanul, mai ales ca acest individ are in jur de 60 de ani, sa aiba o atitudine mai relaxata fata de ceilalti concetateni, asta avand in vedere ca noi romanii am trecut prin niste vremuri grele si asta zic eu ar fi trebuit sa ne faca mai toleranti. In plus de asta noi romanii n-am avut de-a lungul anilor probleme legate de discriminare, n-am discriminat si n-am fost discriminati. Ca faptele ultimilor ani ne fac vinovati de cateva acte de discriminare impotriva rromilor, e alta poveste, nici pe departe atat de suparatoare si de jenanta ca cea a apartheid-ului din Africa de Sud sau a evreilor omorati, prigoniti si batjocoriti in Germania nazista.

   Cand s-a pus problema ridicarii vizelor turistice pentru romani, sa poata sa faca vizite in Canada, toti romanii din Canada s-au ridicat in picioare la gandul ca vor veni rromii aici si ne vor face de rusine, furand sau facand alte lucruri care nu ne-ar face noua romanilor cinste.

   De cati romani, cu declaratii asematoare celor facute de acest individ, e nevoie in Canada, ca sa duca dracului imaginea noastra de oameni seriosi?

Foto www.hetchristelijkgeloof.be

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Share This Post

Articole recomandate

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

9 Responses to “David Popescu - romanul ce oripileaza Canada”

 1. aadryanaaNo Gravatar Says:

  super… ce sa zic..
  si in italia e cam nasol momentul cand spun cuiva ca sunt din Romania…

  De exemplu, m-am imprietenit cu un negru din Ghana. Mi-a marturisit dupa cam o luna ca el credea ca toti romanii suntem niste nasoi… pana sa ma cunoasca pe mine si pe inca 2 prieteni cu care am venit aici. Restul romanilor pe care i-a cunoscut a spus ca sunt vai si-amar… (apropo, nu prea stiu italienii sa faca diferenta intre romani si rromi…)

  Mai cativa oameni din astia si rapid devenim batjocura Europei :|
  aadryanaas last blog post..8 fara un sfert..

  Current score: 0
 2. vicNo Gravatar Says:

  Faza cu confuzia intre romani si rromi e deja fumata aici. Eu n-am patitio, dar au patito altii. Acum se pare ca nu mai e nevoie de rromi, ci ne fac felul romanii nostri…

  Current score: 0
 3. [Blog]GeorgeNo Gravatar Says:

  Nice, devin fan inrait al blogului tau. Unde l-ai gasit bre pe credinciosu’ idiot asta care urmeaza biblia? Incredibil :D

  Cred ca blogul tau poate deveni lejer un blog de nisa pentru stiri romanesti din Canada - nu de genul “Faptu’ Divers” dar asa cum fac scrii acum.

  [Blog]Georges last blog post..3-2 Steaua-Lyon

  Current score: 0
 4. vicNo Gravatar Says:

  @George
  Pai cam asta e si ideea blogului, sa scriu despre ce se intampla pe aici, mai ales cand sunt implicati si romani :) Ca tot veni vorba, tre sa fac niste insigne cu outblu sa dau la fani deacum :))

  Current score: 0
 5. Rechinu'No Gravatar Says:

  Vic, ce a facut nea Popescu asta la alegeri , ca totul e roz in jurul lui?
  A luat vreun vot? Nu cred ca altii in afara de familia lui l-au votat !

  Current score: 0
 6. vicNo Gravatar Says:

  l-au inlaturat colegii de campanie.

  Current score: 0
 7. valeoNo Gravatar Says:

  Vad ca omul se vrea mai degraba profet decit om politic. Vad ca are o popularitate de 0.2 % si 80 de alegatori… e in felul lui un caz special de crestin fundamentalist. Is curios cum e mecanismul candidaturilor : de unde vin fondurile pentru campanie si ce caracteristici de integritate tre sa intruneasca un posibil candidat?

  Current score: 1
 8. vicNo Gravatar Says:

  Valentine greu de spus ce conditii au cei ce candideaza sau din ce fonduri fac ei campanie.

  Current score: 0
 9. KatjaNo Gravatar Says:

  Catalogat, etichetat… simplu si evident: UN IDIOT domn Popescu asta!

  Katjas last blog post..Obiceiuri vechi

  Current score: 1

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation

This site is using OpenAvatar based on

Un roman in Canada is using WP-Gravatar