Acomodarea

1 Comment Articol citit de 746 de curiosi.
Popularity: 9%

Yonge Street in Downtown Toronto
   In primele 2 zile in care am locuit la prietenii nostri, am vazut ce inseamna sa locuiesti langa highway (apropos se poate vedea traficul si cum arata autostrazile pe internet cautand in google: toronto traffic web cams): un permanent vuiet. Noaptea pentru ca inca eram in primele nopti in canada ne trezeam pe la 3-4 dimineatza, din cauza diferentei de fus orar si a zgomotului.

   Dupa aceste 3 zile, ne-am mutat la casa noastra, pentru doar 1 luna si 3 sapt, pentru ca am gasit acest job si am fost nevoiti sa ne mutam in partea de nord. Acolo unde am stat erau foarte multi indieni, pakistanezi, afgani, etc. Femeile lor umbla imbracate cu tot felul de shaluri, unele, probabil de religie araba, is acoperite complet numai ochii li se vad putin…
   In blocul unde locuim acum sunt rusi, ceva asiatici si evrei, pentru ca strada de langa noi, Bathurst, e renumita ca fiind locuita de evrei… De fapt zonele din toronto, mai ales strazile sunt renumite in general ca fiind locuite de comunitati distincte: evrei, rusi, indieni, plonezi, greci, etc. Romanii nu au, sau inca nu stiu eu sa aiba, o strada a lor.

Articole recomandate

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

One Response to “Acomodarea”

  1. Clau Says:

    Un blog bine facut, informatie destul de interesanta. Despre viata de emigrant, ce sa zic, tare urata si nici un oras din lumea asta, oricat de frumos, nu o poate indulci…

    Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation