Canada - familie de romani cu 18 copii

13 Comments Articol citit de 2,522 de curiosi.
Popularity: 25%

   S-a tot scris in presa canadiana despre Livia Ionce.
   E insa mai putin cunoscuta, cred, de cei din Romania, povestea romancei din Abbotsford, British Columbia, provincia de vest a Canadei, care a nascut cel de-al 18-lea copil in luna iulie a acestui an.

   Livia Ionce, acum in varsta de 44 ani, a emigrat, in Canada in 1990, impreuna cu sotul Alexandu, ce munceste in prezent in constructii intr-un orasel la 60km de Vancouver. Au in prezent 10 fete si 8 baieti. Nici un geaman. O singura cezariana.
   Numele copiilor sunt cu precadere romanesti: Ioana, 23; Alexandra, 22; Anca, 21; Adrian, 19; Raluca, 18; Alex, 15; Lidia, 14; Timothy, 13; Sefora, 11; Otniel, 10; Miriam, 9; Simion, 8; David, 7; Aaron, 6; Naomi, 5; Filip, 4; Paula, 2; si fetita Abigail, 3 luni.
   ”Nu am planuit sa avem atati copii. Lasam doar ca Dumnezeu sa ne ghideze viata, pentru ca avem o credinta mare in Dumnezeu si din acest motiv nu am putut opri ceea ce vine de la Domnul” spune Alexandru Ionce pentru un ziar canadian.
   Cei doi emigranti romani locuiesc intr-o casa cu 7 dormitoare.
   Pare surprinzator dar Livia Ionce nu este in cartea recordurilor, cu cei 18 copii nascuti pe o perioada de 23 de ani. In Guinness Book este o rusoaica cunoscuta ca sotia of Feodor Vassilyev, care a nascut 69 de copii in 27 de nasteri. De asemenea se mai cunoaste un caz, Leontina Albina din Chile care a dat nastere la al 55-lea copil in 1981.

Articole similare

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Add to Technorati Favorites

13 Responses to “Canada - familie de romani cu 18 copii”

 1. Rechinul Says:

  Si uite asa se populeaza Canada !
  Vic, ai omis sa scrii despre religia acestei familii ! Oare era importanta…………….?

  Current score: 1
 2. vic Says:

  Nu cred ca e frumos sa vb de religia omului. Fiecare cu a lui :)

  Current score: 0
 3. alexandra Says:

  Unii romani nu se civilizeaza niciodata! Aia a facut o droaie de copii in Canada fiind, unde din cate am auzit majoritatea au 1-2 copii. Ah stiu de ce. Traiesc din ajutorul social!

  Current score: 1
 4. mario67 Says:

  is pocaiti sigur. aia fac multi copii ca nu le permite religia avortul. cum is si indiencele.

  Current score: 0
 5. Sebastian Says:

  Săraca femeie… Mă întreb cum își împarte atenția fără a neglija pe niciunul.

  Sebastians last blog post..Rickrolling la nivel înalt

  Current score: 0
 6. Culese de prin blogosferă - 11 septembrie | GeorgeJipa Says:

  [...] 4. Familie de români cu 18 copii în Canada, acolo la Românul nostru din Canada. [...]

  Current score: 0
 7. putty Says:

  Si in ro a fost intens mediatizata prin vara o tipa care fusese declarata “mama-eroina a tarii” de catre regimul comunist, nascuse 21 de copii (in cati ani, nu mai tin minte). Oricum, mi-a placut foarte tare un interviu cu ea, s-a apucat sa spuna pomelnicul copiilor, pe degetele de la maini, si-i dadeau numa’ 20. De-abia dupa vreun minut de gandit si razgandit si-a adus aminte de “ionut, baiatu’ mamii!”. Deh, e misto sa ai atatia copii incat sa nu le mai tii minte nici macar numele.

  Current score: 0
 8. komAk Says:

  Interesant. Imi pare bine ca acei copii nu sunt la o familie neajutorata din romania si ca au un trai bun acolo. Parintii s`au descurcat dpdv finaciar si chiar imi place.

  komAks last blog post..Inca o zi banala

  Current score: 0
 9. Cristi Says:

  dap, scrisesem si eu mai demult de ei. Mai ales ca-mi sunt oarecum “vecini” :).

  M-a bucurat cu precadere faptul ca …sunt intr-adevar romani. Nu spun mai multe, sa nu se interpreteze rau, dar deseori cand citesc despre “romani” mi-e teama sa nu dau peste …stiti voi ce.

  Cristis last blog post..Sinceritatea place

  Current score: 0
 10. vic Says:

  @ Cristi
  :)) si tu Brutus?
  Daca era vorba de aia, articolul ar fi sunat altfel.

  Current score: 0
 11. barbu Says:

  incet, incet , devi un senzationalist. ( si mai uram presa pentru setea de senzational)

  Current score: 0
 12. vic Says:

  Nu e vorba de a specula un subiect de senzatie. Pur si simplu am scris despre asta pentru ca mi s-a parut ceva inedit. Just like this :)

  Current score: 0
 13. nana Says:

  mie nu mi se pare nimik iesit din comun ca aceasta femeie are 18 copii.si eu sunt nascuta intro familie cu 14 copii.si stiu ca nicio dtaa nu am cerut de la nimeni mancare si cu ce sa traim si nici nam asteptat la mila cuiva…daca ai niste parinti responsabili si cu teama de dumnezeu nu ai de ce sa te temi…eu stiu ca aceasta femeie va fi rasplatita intr-o zi de Dumnezeu cu varf si indesat …dar nu stiu tu ce vei face cand vei fi in fata lui Dumnezeu…si inca un lucru…pocaitii nu ca nu au voie sa faca avort ci ei nu vreau sa fie patati pe vecie cu sange nevinova…orice lucru are o rasplata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Current score: 0

Leave a Reply

send comment from Comment Client

*
To prove you're a person (not a spam script), type the answer to the math equation shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the equation.
Click to hear an audio file of the anti-spam equation